WSOP Las Vegas –here I come!

Nu är det planeringsfas för Las Vegas WSOP 2019. Jag har prickat in att jag kommer vara där under Main Events finalvecka men jag kommer troligen inte spela just den WSOP-10.000-dollarsturren själv denna gång.


Jag har två agendor. ETT att spela mycket och rolig poker. TVÅ att samla material till mitt projekt om pokertells.


Jag kommer att försöka kvala in via satellit till WSOP #79, WSOP #84 och WSOP #89. Jag kommer spela någon turre på Wynn och någon turre på Venetian. Dessutom går det dagliga turrar på Rio där jag också kommer att bo. Schemat är redan överbokat från ankomstdagen 6/7 fram till avresedagen 17/7.


Givetvis kommer jag att rapportera mina intryck från Main genom att blogga här men också skryta om mina egna framgångar. Ni får tro på vad ni vill….


Två av mina första liveturrar någonsin spelade jag i Vegas på Wynn i november 2017. Det blev två andraplatser, mina första flaggor och rankingpoäng på www.thehendonmob.com och en blodad pokertand. Sedan dess har jag snittat på 1-2 liveturrar i veckan och ännu har jag inte vunnit en enda liveturre på min hemmaklubb i Hallstahammar.