Längtan


Längtan, aldrig har väl det ordet klingat så högt som nu. Längtan efter livepoker, SM, klubbspel och tjötet runt borden.

Några sittningar har det blivit med 5-6 polare, men jag saknar klubbsittningarna där man ska slå sig igenom startfält på 25-30 personer och jaga poäng inför finalspelet på klubben i december.

Längtan efter SM är oxå påtaglig. Som de flesta säkert vet så är SM flyttat från augusti och resa + hotell i Tallinn avbokade. Tyvärr för min del så hade jag och min polare bokat med Resia som just nu försöker omgruppera och det är väldigt osäkert om det blir några pengar tillbaka. Ny resa är bokad (hittade en till Tallinn för 261 kronor) och de längtande blickarna är nu riktade till november istället.

För att stilla pokertarmen så har jag tillbringat många timmar på Pokio. Jag är en utpräglad turneringsspelare och det märks på mina resultat på Pokio där det mesta är cashgame.

På Pokio så har jag 2 stående turneringar i veckan som jag inte missar, Pokerlabbets homegame (senast på en onsdag) och Three Crowns SM-kval på söndagar.

Har kvalat till mej 2 stycken 330 euro biljetter som kommer att användas till Sviten och Omaha på SM, men de senaste söndagarna har jag bubblat och fått försmädliga 3e platserna. Cashgamen är det nästan bara nattsvarta sittningar och lyckas jag någongång spela ihop lite euros så försvinner de lika fort och jag borde få byta nick med MrGuul.

En lite ljusning i livepokern är att en grannklubb har öppnat upp men turneringar på söndagar med max 18 spelare. Testade den i söndags utan någon framgång, men det blir ett nytt försök på söndag då favoritspelet Sviten spelas.

Må pokergudarna vara med mej på söndag och hoppas att pandemin släpper greppet om oss så vi får mötas på livescenen för fullt igen.

Finns det kort finns det hopp/Ason