Tiltad, utan slaktad elektronik

Hoj hoj!

Nu kommer det vi alla har väntat på... Inlägg nummer två! Ärligt talat så är jag faktiskt lite rädd för att den här bloggen kommer bli lite som mitt nyårslöfte, "I år ska jag börja träna!" Så köper man ett gymkort, går till gymmet, är supertaggad, går ett par gånger och sen... äsch jag tar en semla istället. Men så ska vi försöka se till att det inte blir!!

Den senaste veckan har jag känt mig lite mer lätt-tiltad än vanligt. En sak som har klättrat jävligt högt på min "stör-mig-på-mest-lista" är den där rutan som ploppar upp 1-2 ggr i timmen när man lirar poker på nätet. Speciellt på Svenska spel! För då ska hela lobbyn som täcker hela skärmen upp och så den där lilla rutan där det står hur mycket man har förlorat och där man ska svara Ja eller Nej på den kluriga frågan om man vill fortsätta spela eller inte. Om man då sitter i en turbo-turnering och ska agera, givetvis sitter man med en monsterhand, så försöker man trycka på syna eller raise ... går icke, måste svara rätt på frågan först... hmm... så hör man "Bliii Blii Blupp" och där autofoldades handen...KUL!! NÄÄ! INTE SÅ KUL!!! Då kommer jag osökt att tänka på Pölsas dator i filmen "Smala Sussie", ni vet när han har haft Scarface-konferans med några arbetarklass-killar, utan arbeten dock. Dom skulle mejla killen som gjort filmen, men hade lite dålig uppkoppling.

Typ så. Verkligen ett I-landsproblem. Ett annat problem av det slaget hände mig typ förra veckan. Jag skulle lira söndagssteken och lite andra roliga turrar när jag var uppe i Övik. Då hade jag laddat upp med Pepsi Max och en marsipangris, dragit kablar till datorn. Så hade jag ett sånt där underlägg till datorn, en sån med "puff" under, halvmåneformad. Men när jag hade satt mig i den jättesköna fåtöljen, lagt upp fötterna på den ergonomiska fotpallen och skulle lägga datorn i knät...då är fåtöljen för smal!!! så dataunderlägget får inte plats mellan armstöden på fåtöljen!!! Vilken besvikelse, hela kvällen förstörd. DET är om något ett I-landsproblem, ett förjävligt sådant. Och självklart skulle det gå pissdåligt i Steken också, det kunde man ju gett sig fan på! Och att man va tilt redan innan turneringen hunnit starta. PMS...eller jag menar PS! Jag va lite sen med att förnya receptet på min P-piller som tog slut, så mina hormoner har rave-fest. Men jag ska se det från den ljusa sidan! Datorn är hel iallafall! :D

Apropå PMS, en passande låt. Lyssna här på fantastiska Miss Li. Borlänges stolthet <3

Annars då?

Veckan har inte bjudit på något sensationellt pokermässigt. Jag var till Lindesberg och lirade Masters Cup. För er som inte vet vad det är så kan jag förklara såhär: Masters Cup är ett nytt turneringskoncept framtaget av Poker Event. En Texasturnering där flertalet klubbar arrangerar en eller flera ”dag 1” i sina lokaler. Beroende på antal deltagare i respektive klubbs ”dag 1”, går ett visst antal vidare till en gemensam dag 2 / Finaldag.

Formen kändes bra, men kortflytet var dessvärre mindre bra. Men jag hamnade med en döv kvinna bredvid mig vid pokerbordet. Eftersom jag arbetar med en kille som inte kan prata så kan jag iallafall lite teckenspråk. Jag presenterade mig, talade om att jag åkt från Borlänge, vi talade om för varandra vad vi jobbar med. Det gick också ganska bra att förstå vad hon talade om för mig. Vi satt där och tecknade och det var så fantastiskt att känna att jag kunde kommunicera med någon med hjälp av teckenspråk! Jag är ju absolut inte bra på det, men vi kunde förstå varandra. Sjukt roligt!!

Även om det blev en del missförstånd, haha. Vi satt i en hand, den döva kvinnan höjer, jag foldar, min vän Ville till vänster om mig slår om. Alla lägger sig fram till kvinnan, hon ställer. Ville funderar ett tag, flinar mot henne, skakar på huvudet och kastar in korten. Den döva kvinnan gör ett tecken till mig som jag inte riktigt kan förstå. Då börjar hon bokstavera ordet... Ville frågar vad hon säger och jag svarar ”Jag tror hon kallar dig Fag” Hon bokstaverar igen, den här gången är jag lite mer fokuserad... ”Nej, FEG sa hon” Ville fnyser och utbrister ”Visst är jag fag, men jag är fan inte feg!!!” Det har han i och för sig rätt i.

Ikväll kommer min gubbe hem från Tyskland. Han har varit där på kurs hela veckan så nu saknar vi han väldigt mycket. Han lär ha haft en väldigt jobbig vecka... bott på ett slott med ett flott spa och god mat. Jag får se till att det är städat här hemma och att maten står på bordet när han kommer hem, han måste vara helt slut efter resan... Hahaha NÄÄ!! Han ska få massera mina fötter!! Mohahah

Tack för denna gång! Roger över, Roger ut!