Bubblat, bustat och bagat –Vegas update


Väl framme i Vegas på kvällskvisten efter 20 timmar på resande fot senreggar jag en kvällslillturboturre på RIO för 150$ som bustas rätt fort med AJs all in med 10 BB.

Nästa förmiddag ger jag mig iväg med en Uber till Encore, Wynns finfina pokerrum, och hoppar in i en 1.100$-senior-endagars halvturboturre. 305 gubbar och tanter pröjsar och 31 får betalt med en mincach på dryga 2.400$.

Efter att ha tiltat en av pokergubbarna rätt så rejält genom först en halvoförtjänt uppdubbling och sedan, heads up, en hero-fold med esshög kåk mot gubbens fyrtal så bubblar jag turren på plats 34 med AKo mot AQo –typiskt mig (kunde ha foldat mig in i pengarna).

Ändå rätt nöjd bustar jag ett nytt försök i den dagliga kvällslillturboturren på RIO för 150$ innan det är läggdax.

Idag $1000 +$111 Little One for One Drop (WSOP Event #75) och efter 10 timmars spel (60-min blid-nivåer) fick jag stoppa mina plastbrickor i en plastpåse med nästan dubbel startstack. Det är en 4-dagarsturre och således fortfarande långt ifrån några pengar…

Deltagarantal?? Idag reggade ca 3200 spelare och det var dag 1C... Imorgon är dag 2.

Så långt mycket poker och rolig poker. Ett visst djupt hål i bankrullen turre-mässigt, casgame-update kommer…. 9 dagar kvar!