WSOP Las Vegas – here I come!


Tog bilden min förra Vegas-resa 2017

Planeringsfas för Las Vegas WSOP 2019.

Jag har prickat in att jag kommer vara på VM i poker under Main Events finalvecka och jag har ett rum på RIO där WSOP utspelar sig! Troligen spelar jag inte MAIN själv denna gång. Roligt dock att Phil Hellmuth Jr, världens mest meriterade WSOP-spelare, hoppar in i Main 7/7 dag 2C. Jag är där och kollar in hans ofta spektakulära entre i turneringen. Visst skulle jag kunna spela main event men då behöver jag stejk -så dra dig inte för att pm:a mig om du vill stejka :-)

Annars har jag två agendor: ETT att spela mycket och rolig poker. TVÅ att samla material till mitt projekt om pokertells. Jag kommer blogga mer om pokertells senare.

Jag kommer att försöka kvala in via satellit till eller finansiera via cash i annan turre:

WSOP #79 4-dagars, NLH med inköp 3000$

WSOP #84 4-dagars, inköp 1500$ No-Limit Hold’em $1,000,000 gauranteed prize pool

WSOP #89 2-dagar NLH inköp 5000$

Jag kommer absolut spela någon turre på Wynn och kanske någon turre på Venetian. Dessutom går det dagliga mindre turrar på Rio. Schemat är redan överbokat från ankomstdagen 6/7 fram till avresedagen 17/7.

Givetvis kommer jag att rapportera mina intryck från Main genom att blogga här men också skryta om mina egna framgångar. Ni får tro på vad ni vill….

Två av mina första liveturrar någonsin spelade jag i Vegas på Wynn i november 2017. Det blev två andraplatser, mina första flaggor och rankingpoäng på www.thehendonmob.com och en blodad pokertand. Sedan dess har jag snittat på 1-2 liveturrar i veckan och ännu har jag inte vunnit en enda liveturre på min hemmaklubb i Hallstahammar :-(

Varma pokerhälsningar!