SM Online 2019 i antågande!


I år spelas Svenska Pokerförbundets Online-SM på Partypoker 21/4 – 5/5. Din tur att briljera i år? Partypoker har sina dagliga MTT feeders och satelliter till alla inköpsnivåer $22, $55 och $109 i klienten från $0,55, dygnet runt alla dagar i veckan och vid vinst kan man redan nu registrera sig till SM-eventen. Dessutom kör de varje kväll 20.00 en SM Online – Feeder för $2.20. Så in o kvala redan nu!

Mer info från Partypoker: https://poker.partypoker.se/sv/promotions/swedish-online-championship

Spelschemat för SM-eventen: Sö 21/4 – Freeroll $0,00 On 24/4 – PLO $55 Fr 26/4 – Lowroller $22 Lö 27/4 – Turbo $55 Sö 28/4 – Deepstack $55 On 1/5 – PLO8 $55 Fr 3/5 – 6max $55 Sö 5/5 – Main Event $109 I var och en av dessa turneringar får segraren en plats i Live-SM i respektive turnering, dvs vinner du Deepstacken, får du ett inköp till Deepstacken i Tallinn i höst. Spelschema för Live-SM finns på www.pokersm.com.

För att kunna ta del av SM-titeln och de addade priserna krävs betalt medlemskap i Svenska Pokerförbundet 2019. Medlem blir du här: www.svenskapokerforbundet.se/bli-medlem/. Osäker på om du är medlem? Skicka ett mail till medlem@svenskapokerforbundet.se. Eftersom varken vi eller Partypoker släpper våra medlemsregister till någon utomstående, är det nödvändigt att ni skickar in era nicknames på Partypoker till oss via medlem@svenskapokerforbundet.se.

Ryktet säger även att Erik ”Valterego” Rosenberg kommer streama frirullen och lowrollern på sin Twitchkanal, www.twitch.tv/valterego1974 Frågan är om MrSlowroll kommer streama? Eller någon annan pokerlabbare?

Mvh Micke Torstensson Kassör och medlemsansvarig i Svenska Pokerförbundet med full koll på om du är medlem eller ej...