Min nästa resa är bokad!


Irish Open here i come!

Så där ja! Då har jag bokat för nästa resa, vilket blir i april och kommer att spela i Irish Open !

Irish Open hålls i år i Dublin, Irland, och jag kommer att bo på Kingswood Hotel Citywest, från den 16e till 23e april. Det blir sju spännande dagar med poker och annat roligt sidan om!

Förra året var jag också i Irland fast i Killarney och spelade i Irish Masters. Där fick jag träffa många nya ansikten och fick några nya vänner, och nu ser jag fram emot och hoppas att få träffa dom igen. Ska bli så kul!

Jag kommer inte spela samma dag som jag kommer fram, då det gäller att vara utvilad innan man ska ge sig in på att sitta flera timmar och koncentrera sig, kan ju inte sitta där och gäspa haha. Men dagen efter blir det den första live turneringen "America's Cup" som kostar €550 att spela. Här nedan ser ni listan med de spel som jag har tänkt att spela, vissa spel kanske inte blir av beroende på hur jag presterar i Main eventet tex. Så det blir i alla fall minst en live turnering per dag.

Irish Open 2019

Jag hoppas jag har planerat ordentligt nu och att allt går min väg. Det är några månader kvar men har i alla fall gott om tid att förbereda mig bra inför evenemanget!

Jag tänkte uppdatera under tiden jag är i Irland så gott jag kan i Pokerlabbets facebook grupp.

Ni får ha det så bra så länge, och vi hörs igen!