Knappt en vecka kvar till UK millions!


Då var det snart dax igen, och denna gång åker jag till England i 6 dagar för att spela £5300 Main event UK millions, £5M guaranteed! Och om jag skulle åka ut, helst inte, men då har jag £550 Finale £500K guaranteeed i reserv.

Blir inte en lika lång resa som till Irland, denna gång valde jag att ta ett flyg istället för två. Landar i London Luton och sedan blir det tåg till Nottingham. Lite nervös är jag att jag kanske inte hinner med tåget, hade inte en tanke på hur lång tid det kan ta efter landningen när jag bokade, så dumt av mig! Ska passera passkontrollen, som var hur lång som helst i London Stansted och fick köa i en halvtimma minst. Missar jag den så blir det dyrt, nästa tåg som avgår kommer kosta mig i så fall 85£ vilket är 60£ dyrare än den bokade.. usch!

Jag har försökt att förbereda mig mentalt nu i någon vecka, och även haft coaching några ggr inför Main event. Får hoppas att allt går bra utan några misstag, att jag är 100% fokuserad och fått den sömn jag behöver för att kunna spela mitt bästa.

Har inte planerat så mycket vad jag ska hitta på om dagarna än, men checkar in på hotellet i Nottingham den 2a oktober i alla fall och kommer att spela Main event day 1C den 3e oktober.

Om ni är nyfikna på vilka spel som finns så kan ni hitta fulla schemat för UK millions här.

Ett stort tack till BRStaking som gör det möjligt för mig att få åka och spela live!

Hörs snart igen, ha det!

#brstaking #partypoker