Irish Poker Masters

Då är jag hemma igen efter härliga 4 dagar i Irland. Har haft det så kul, fick träffa några av mina teammates, och andra trevliga pokerspelare på Irish Poker Masters.

Började med att spela main event dag 1C på fredagen den 7e september och efter långa 6,5 timmar så var jag igenom till dag 2! Avslutade dag 1 med 189K chips, och avg var ca 220K, så jag var rätt nöjd faktiskt för att vara mitt andra live spel jag spelat.

Dag 2 den 8e september startade jag med 75 bigblinds och re-entry pågick fram till och med level 3, och kände mig rätt så lugn ifall något skulle gå snett.. Och ja det gjorde det efter några timmar, blev delad AKs på button och hade redan en plan på hur jag skulle spela den men gick inte som planerat dock. EP shovar ca 10bigs och jag rejsar 3x när bigblind reshovar??? Tänkte en lång stund på vilka händer hon kunde ha, men hade inte en tanke på att hon satt med AA. För jag själv hade bara kallat där med AA och shovat med KK tex.. Jag förlorade handen och hade bara 11 bigs kvar tyvärr och försökte kämpa mig tillbaka men ingen tur alls. Med 11bigs några händer senare så får jag TT på MP, EP öppnar och jag shovar in min shortstack och han snapkallar med A5o.. ja ni kan ju gissa vad som händer, ett A träffar floppen såklart! Och åkte ut gjorde jag..

Men Men det var bara att gå ut ta sig en liten paus och registrera mig till nästa turnering som var Finale 50k€ dag 1. Här också gick det åt skogen, i level 13 av 16 dag 1 så åkte stackars jag ut. Jag får AK igen fast denna gång offsuit, MP limpar och jag rejsar på button och smallblind shovar 22 bigs, han visar TT och icke sa nicke men där var inget A som kunde rädda mig! Några händer senare så var jag allin med AJ vs AQ, bye bye me..

Finale 50K€ day 1

Plåster på såren, även om det inte är mycket, så fick jag en jättefin ryggsäck och keps med partypoker logo!

Det var bara att ta det lungt resten av kvällen med god mat och en öl för morgondagen väntade och jag behövde ha bra med sömn då jag hade Ladies event kvar att spela.

På söndagen kl 15 den 9e september så var det dax för Ladies event, vi blev

bjudna på champange och ostbricka, så härligt! Fick också en ladies partypoker t-shirt och ett klistermärke. Spelet började och det var en helt annan upplevelse, mer avslappnat och mer prat än i de andra spelen. Hade en aggresiv kvinna på mitt bord och varje gång visade hon upp bra kort, hon visste vad hon sysslade med haha. Jag fick några bra händer och tyvärr fick jag inte ihop märker som jag önskat men blindsen gick upp rätt så fort och inga bra kort kunde jag inte göra så mycket mer än att folda typ 95% av händerna. Åkte ut med AQs mot 88.. Ville ha den där fina trofén!

Söndagen slutade bra även om jag inte vann några pengar så gjorde några av mina teammates. Det var några som kashade i Main event och en kom till finalen, åkte ut på 9e plats. Sen hade vi några stycken som kom till finalen i High rollers turneringen och en kille som vann 6max turbo turneringen! Bra jobbat grabbar!

Trots ingen vinst för mig så fick jag träffa många fina människor, fick äta gott och spela live turneringar, och sist men inte minst så fick jag erfarenhet på det hela! Och ett minne som jag aldrig kommer glömma!

Nästa resa blir den 2a oktober till UK Millions i Nottingham, England!

Fram tills dess, ha det!

Main event Irish poker masters