Nytt ansikte på Pokerlabbet!

Hej vänner!


Jag är ny bloggare här på pokerlabbet och tänkte att första inlägget blir en kort introduktion!

Jag heter Andreas Wallin, är 22 år gammal och är ursprungligen från Stockholm, men bodde i Linköping på grund av studier från Januari till Maj i år där jag pluggade ledarskap och kommunikation.

Jag har spelat poker casual sedan jag var 18 år och körde minsta stakesen online i ungefär två år tills jag började se någorlunda resultat när jag närmade mig 20, och då började jag spela mer rekretionellt med resultat som utvecklades från mediokra till ganska bra över en period på ett år.

När jag började plugga tog jag en paus från grinden och la ner den största delen av min energi på skolstudierna. Jag fortsatte dock med pokerstudierna vilket gjorde att jag kände mig bekväm att påbörja min pokerresa.

När skolterminen började närma sig sitt slut packade jag ut min lägenhet och bokade en biljett till Kambodja för att stanna över sommaren, men efter att snart ha bott två månader i huvudstaden Phnom Penh har jag bestämt mig för att stanna längre än planerat.

Det jag spelar online är nästan bara turneringar med små buyins för att minska variansen och kunna printa pengar, men jag försöker också se till att spela live 2-3 dagar i veckan där jag spelar upp till $2/$5 i ett privat pokerrum här i Phnom Penh.

I och med att det finns oändligt med pokerbloggar där man kan läsa om galna graphs, bad beats och dagliga resultat kommer jag fokusera på att skriva om livsstilen och friheten poker kan ge, men också om det hårda jobbet och den mindre glamourösa sidan som ligger bakom att man ska kunna göra det man älskar!


Trots att jag aldrig ens läst ett blogginlägg i mitt liv hoppas jag att sättet jag skriver på och innehållet jag skriver om är njutbart och uppskattat, och jag tar gärna emot tips och förslag på vad jag kan förbättra!


Jag streamar också väldigt sporadiskt på www.twitch.tv/pokerklabbe, så se till att följa mig där också för att få notiser när jag går live!