En vinnande dag & pluggtips

Efter en semilång dag på de både jobben kom jag hem, tog en dusch och satte igång kaffekokaren i hopp om att få en trevlig eftermiddagssession. Dagens grind var go och längre än väntat. Påbörjade session en aning trött och osugen men det vände ganska snart så fort jag hittade några guldbord med "Recreational" spelare.

Efter denna spark i röv drog jag även igång lite sngs och även det gick som en smäck. Grinden blev lite längre än väntat men så får det bli helt enkelt när allt flyter på.

En viktig grej som man kan försöka tänka på att försöka spela så länge det bara går när det går bra och så kort som möjligt när det går dåligt, känns som många spelare kan få detta fel och spelar tok för länge när de backar för att vinna tillbaka sin förlust. Jag brukar rotera mitt spel, går det dåligt på cash kör jag mer sngs och vice verse. Det händer även att jag byter site att grinda på. I teorin så ska det inte göra någon skillnad men jag känner att i praktiken så gör det verkligen det.

Vill passa på att ge ett hett tips för er som vill förbättra ert spel men känner att ni behöver input från någon som har mer koll på poker: https://www.twitch.tv/wowpoker Denna killen streamar nästan varje dag och 70 % av hans content är bara plugg, man kan skicka in händer till honom så han kan göra review, helt gratis.

Väldigt öppen kille och känner att han inte har tillräckligt med views för att det ska kännas opersonligt, han är helt enkelt väldigt lätt att få tag på och svarar alltid på vad man skriver.

Detta gäller både MTT och Cash poker, extremt övervärde då en coach idag kan gå upp mot 300+ kr i timmen. Annars är ett annat bra tips att bara networka med väldigt många pokerspelare, det kommer hjälpa extremt mycket för förbättringen av ditt spel.

Nog med det, dagen slutade gott!

Plussade 49,50 $ på 16 nl och 138.5 $ på sngs, kom även 2a i partypoker-turren för en vinst på 216 $ i Torsdags, stort grattis till vinnaren (kommer inte ihåg ditt nick, skriv gärna vem du är).

Denna veckan älskar jag poker, vi får se om det blir så även nästa. Ciao