Grind grind grind

Efter 2 veckors uppehåll pga sommarens klor fasthakade i ryggraden på mig är jag tillbaka på borden, nu brukar jag hålla till vid 16 NL och 2.50$ 180 Sngs, kommer eventuellt spela lite hypers också.

Ska försöka hinna med en eller två Cosmopols sessions denna vecka också om inte jobbet och annat lyckas ockupera min tid allt för mycket, ska sikta på fredag och lördag då Malmö borden kan vara lite smått glesa på vardagarna. Jag hoppas också att ni tagit er tid att läsa Suzannas och Thonys blogg, vi tre ska försöka konsistent lägga upp inlägg under veckorna så ni kan få läsa om en större omfattning kring olika typer av pokerspelare. Vill också ta chansen till att gratulera Kantarellen till vinsten av 888 rankningen, förutom äran vann han också en 109 dollar biljett plus dollares från freerollsen.

Hoppas ni haft en bra helg och hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka. Kom gärna med förslag om ämnen inom poker jag kan skriva om eller saker ni vill veta mer om. Ciao