Grattis Kantarellen till $109 biljett på 888poker

Åtta turneringar är spelade på 888poker och rankingen är avgjord.

Grattis Kantarellen (23,5 poäng) till vinsten och en saftig $109 biljett på 888poker.

Tvåa i rankingen kom Noone1986 (22,5 poäng) som får en $55 biljett. Trea kom Dragonixer (21 poäng) och han fick en $12 biljett.

Skönt att Daniel "Kantarellen" Lang äntligen vinner något med tanke på hur dåligt han "sprungit" senaste åren. Dock är det ju inte säkert att han vinner något ännu då det bara är en $109-biljett han fått. Förmodligen går det tyvärr som vanligt för honom i den turneringen.

Vi får önska Daniel lycka till och hoppas det går tvärtom mot vad det brukar gå i hans turneringar. Daniel är ett bra bevis på att man aldrig ska ge upp hur dåligt det än har gått. Heja Daniel, Heja vår giftiga Kantarell, Heja Sverige!!!!!

#888poker