Lite om mig!

Hej allesammans!

Jag är ny när det gäller att blogga och hoppas att jag lyckas göra det till något bra och spännande när det gäller ämnet poker och min utveckling som pokerspelare. Och jag måste tacka Thony för möjligheten!

Lite om mig, jag är 43 år gammal och har tre barn, söner och vi bor lite utanför Helsingborg <3

Och jag singel, så klart, har inte tid med ett extra barn till att ta hand om :P Har nog med att jag har min dementa mamma dygnet runt att tjafsa med.

Jag har även 2 mysiga härliga hundar, en amerikansk pitbull och en shichi <3 När det gäller min utbildning så är jag utbildad undersköterska, akutsjukvård, men jobbat med kundtjänst de senaste åren, bland annat med svensk kundtjänst på Unibet på Malta.

Poker började jag med för 13 år sedan, och ska tacka min fd man som fick mig att börja spela då det har gått relativt bra för mig sedan dess. Ett spel med många utmaningar och adrelaninkickar.

Jag har spelat online mestadels, men haft endast en enda live turnering och det var på Unibet Open i London.

Idag spelar jag för BRStaking, en staking grupp som har funnits sedan 2008 och haft massor med success. Och vi spelar både live och online poker. Jag spelar på Partypoker med alias ShuZhao.

Jag har några mål jag vill uppnå och en av dom är att få åka till Caribbean Poker Party, Bahamas, i November och få spela live turneringen $20,000,000 GTD!

Hela 9 dagar i härliga Bahamas och få spela en stor live turnering, det tackar jag inte nej till! Kommer även få möjligheten att träffa många från min staking grupp som jag chattar med och spelar mot online dagligen.

... frågan är om jag har en pokerface och lyckas ta mig långt i turneringen?? Ja det återstår att se hahaha

Jag kommer att hålla er uppdaterade genom min blogg och hoppas att jag hinner blogga så mycket som möjligt.

Ni kan även följa mig på twitch live stream, glöm ej att klicka på följa knappen :) https://www.twitch.tv/shuzhao

#brstaking #partypoker