HOME GAME - Söndagsrankingen/Söndagsturbon 8/10 | Vinnare: Kallemydia och zon3x

Detta var första gången vi körde två turneringar samma kväll! Vad tyckte ni var det roligare eller bara omständigt? Det kan väl vara en bra krydda att köra två stycken! Vi får även vara extremt nöjda över deltagandet där vi plockade in hela 25 personer i söndagsrankingen och 17 personer i den nystartade söndagsturbon. Bra jobbat gott folk! Sjukt kul att se intresset!

I framtiden kommer vi förmodligen att köra en annan slags turnering där det är större inköp, en "highroller". Det kommer förmodligen bli 10 dollar inköp men för er större highrollers så kan vi absolut komma att slänga in större inköp också om det finns intresse! Bara att skriva i vår grupp på facebook.

Vi vill passa på att gratulera Kallemydia som plockade hem söndagsrankingen. Första turneringen med oss och självklart plockar du hem den! Bra jobbat även av Slask-Jesus som återigen placerar sig fint, denna gång räckte det inte hela vägen men en andraplats är grymt bra med tanke på hans tidigare placeringar. Nkpg93 tar hem bronsmedaljen och snart ser vi honom säkert stå högst på pallen med hans fenomenala spel.

I söndagsturbon var det dock legenden zon3x som plockade hem storkovan på hela 25 dollar! Första vinsten är det för honom men med tidigare fina placeringar så var det bara en tidsfråga innan han skulle få plocka på sig guldmedaljen. Stort grattis zon3x! slask-mirage och Mr_Gomer99 plockade hem silver- samt bronsmedaljen. Kanonplaceringar och stort grattis även till er!

Men som alltid. Störst grattis till samtliga som gör det här möjligt! Vi på Pokerlabbet är ingenting utan er.

Resultaten från turneringarna finns här nedan: