HOME GAME - Söndagsrankingen 1/10 | Vinnare: Pawn Break


Fantastisk uppslutning allesammans! Hela 26 personer blev vi denna gång och det är det tredje största home gamet vi har anordnat. Fantastiskt!! Vi på Pokerlabbet är oerhört nöjda med ni spelare som tar er tiden för att spela denna härliga turnering som självklart är på blodigt allvar. Bra jobbat! Nästa gång ska vi bräcka 30 spelare igen, det är dags att växla upp!

Stort grattis till Pawn Break som tog hem söndagens ranking. Det var hans första turnering och han tog hem den direkt! Härligt att se, vi hoppas du gästar oss även nästa gång för att försvara din titel. Även stort grattis till vår kära foreigner lukaszkrzi. CONGRATULATIONS! thenewcrow ska också ha en varm applåd för sin bedrift. En återkommande spelare som ger sitt allt i alla turneringar. Det största tacket vill vi som alltid rikta till alla spelare som gör att vi kan hålla dessa fantastiska turneringar. Det är grymt kul att se att vi växer och jag vill nästan påstå att vi kan kalla oss för "minisvenskaspel" fast givetvis med bättre turrar och klient.

Ha en grym vecka nu allesammans! Bygg på rullen, pressa upp ROI:en och gör ert bästa för att vara så förberedda ni kan inför nästa söndags home game.

Trevlig kväll!