HOME GAME - Söndagsrankingen 10/9 | Vinnare: koalabjörn


Han gör det igen! Det är andra gången sen vi drog igång rankingen igen som koalabjörn plockar hem söndagsrankingen. Vilket monster. Gratulerar! Vi vill även gratulera Slask-Jesus och D.Melltorn som plockade hem andra- och tredjeplatsen. Bra kämpat :)

Denna söndagskväll var det 16 spelare som deltog. Det får vi bakom kulisserna ta på oss då vi åkte till Sundsvall för att spela höstlövet. Det blev en hel del pengar som brändes och ingen av oss cashade tyvärr. Cash-gamet gick lite bättre däremot där jag och Thony sprang bra. Eventet var riktigt roligt och vi hade en grym helg där vi träffade ett flertal personer från gruppen.

Hoppas ni har en fortsatt bra vecka och att ni laddar för nästa grindsöndag. Då slår vi nytt rekord igen när jag och thony drar på oss värvarskorna!

Kör hårt!

/Labbet