HOME GAME - Söndagsrankingen 3/9 | Vinnare: McFrojd


Igår kväll klämde vi till med nytt deltagarrekord på 31 spelare! Det är ju helt otroligt. Vi har vuxit för varje home game som spelats och det blir bara roligare och roligare. Snart kanske vi lägger till high rollern på torsdagar på cirka 15-20 dollar, vad tror ni om det? Tillbaka till home gamet så var det nykomlingen McFrojd som gick hem med pengarna och pokalen! Stort grattis till segern! Första gången han deltar och han knäpper oss på näsan direkt, inte illa.

Stort grattis till 2an Snooky79 och 3an Plutten32. Starkt jobbat! Alla som deltog ska faktiskt ha en applåd då vi inte kan göra detta utan er. Jag bryr mig faktiskt inte om jag ryker först av alla varje home game fram över, det som driver mig är att se att vi växer och att folk har roligt! Nästa gång kanske vi klämmer till med 35 deltagare, vi har ju nu större turneringar än vad vissa på svenska spel är!

Har ni några funderingar kring home gamet eller kanske några förbättringar? Tveka inte att höra av er! Vi tar emot all kritik och feedback så vi kan bli bättre och erbjuda home games i toppklass.

Ha en trevlig vecka nu och må grinden vara med er :)

Top 5 Placeringar:

1. McFrojd

2. Snooky79

3. Plutten32

4. lovezombie76

5. zydes (noob)

#poker