HOME GAME - Söndagsrankingen 27/8 | Vinnare: Slask-Jesus


Han gör det igen! Slask-Jesus plockar hem det största home gamet som Pokerlabbet hållit i någonsin. Vi siktade på över 20 personer och blev HELA 27 som deltog!!! Det är andra gången han plockar hem söndagsrankingen denna månad och han verkar ha ett spring som ingen annan. För denna vinst plockade hem 49,96 dollar och äran. Stort grattis Slask-Jesus!

Kan vi spräcka 30 personer nästa gång?

Rocsock och Ibbza ska även de ha en varm applåd för deras bedrift att komma på en andra- respektive tredjeplats. Det var nära denna gång men som Thony ofta säger "Close doesn't shoot the hare".

Största applåden och tacket vill vi dock ge till alla som deltog och skapade detta home game med 27 deltagare. Med 1 timme kvar innan turneringen skulle börja var vi faktiskt över 20 personer är så otroligt roligt! Nu när vi ser att vi kommer upp i 20 personer varje omgång så funderar vi på att starta om den och köra rankingen i 3 månader. Priser kommer att delas ut och vi funderar också på att lägga till en "highroller" för de som vill, dock ska den vara på torsdagar eller onsdagar! Ni får gärna kommentera om det skulle vara en bra idé

Återigen stort tack för deltagandet och vi ses igen nästa söndag! Lycka till med grinden i veckan!