HOME GAME - Söndagsrankingen 20/8 | Vinnare: Jetsetarn


Hittade Jim Jetsetarn Flobergseter kort efter turneringsvinsten i full gång med firandet!

Nytt söndags-donkament och ännu en gång slog vi nytt deltagarrekord. Från att ha varit 8, 11, 14 och 16 deltagare de senaste fyra söndagarna så blev vi hela 19 spelsugna pokerlirare denna söndag. En otrolig rolig ökning och detta indikerar på en ljus framtid för denna storsatsning av söndagsturneringar.

De andra tre spelarna som cashade var StrIxen, zon3x och KresseS -- även flockmedel och netterqvist fick rankingpoäng. När det är mer än 18 spelare så blir det väldigt mycket rankingpoäng till de som vinner och vi kommer se en väldigt hoppig rankingledning inom en snar framtid.

Just nu leder jag "zydes" rankingen eftersom jag spelat flest turneringar. Det kommer såklart ändras så fort alla andra spelare har lite volym i rankingen.

Vi på Pokerlabbet vill tacka alla nya spelare och hoppas ni är med nästa söndag igen, det är väldigt roligt att det blir fler och fler spelare varje söndag. Har ni några idéer på hur vi kan ändra inköp & struktur tveka inte att kontakt Thony eller Martin på FB.

/ Thony, Martin, Daniel, Matte, Eric, Erik, Eirick, Eldorado, Mercedes, Nils, Jonas, Pelle, Olle, Per-Nils, Phil & Matesskatt på Pokerlabbet.se