HOME GAME - Söndagsrankingen 13/8 | Vinnare: Slask-Jesus


Då var söndagens home game avgjort! Denna gång tog legend Slask-Jesus hem storkovan. Efter en heads-up mot fixafrasse lyckades Slask-Jesus till slut knyta ihop säcken och ta hem förstapriset på hela 36 fina amerikanska dollar. Han vann även äran då han är regerande mästare fram tills nästa söndag när det bär av igen. Ska vi se om han kan försvara titeln? Vi gratulerar i alla fall Slask-Jesus till en makalös bedrift!

Vi vill även rikta ett grattis till nykomlingarna fixafrasse och Rocsock som tog hem andra- och tredjeplatsen! Även ett stort tack till alla som deltog! Vi blir bara fler och fler varje söndag nu och nästa söndag kanske vi kommer över 20 personer? Vi administratörer ska jobba häcken av oss för att få ihop en så bra turnering som möjligt! Bjud in era kompisar, familj, proffs, kollegor och alla ni kan!

Är det något ni undrar kan ni alltid skriva till oss på facebook. Vi svarar så snabbt vi bara kan.

Vi ses nästa söndag!

/Martin och gänget på Pokerlabbet.se