HOME GAME - Söndagsrankingen 6/8 | Vinnare: zydes


Under söndagens home game fick vi äntligen se vår alldeles egna Thony "zydes" Sjölund plocka hem titeln! Det har tagit många omgångar för honom att genomföra denna bragd men till slut lyckades han dra ut så pass många personer att han fick stå högst upp på prispallen.

Den potten som fick honom att flyga upp till toppen var när han träffade en kåk mot KresseS färg (tror det var KresseS). KresseS höjde upp med QJs och zydes synade med 6or i position och på floppen kom det K69 med två klöver. KresseS bettade ut och Thony slowspelade sitt set. På turn kom färgen in och vi fick se KresseS betta ytterligare en gata. Zydes synade endast på turn också. På river fick vi se en 8 som tryckte ditt kåken. KresseS pushade all in och zydes instasynade med en rivrad kåk.

Till slut hamnade Zydes och Whibam heads up och zydes lyckades knyta ihop säcken. Vi vill rikta ett stort grattis till zydes men även Whibam och flockmedel som tog sig till prisplatserna.

Största tacket vill vi dock rikta till alla som deltog under kvällen! Utan er hade Zydes inte kunnat handla sina "nudlar med smak". Nästa gång siktar vi på att bli minst 20 personer! 3 bord vore suveränt :) Stort tack återigen så syns vi på söndag!