HOME GAME | 30/7 Vinnare: koalabjörn


Här kommer första inlägget kring de home games som vi spelar. Vi har kört ett flertal omgångar men kommer småköra lite tills vi märker att det kommit in stabilt med folk. Då kommer vi att köra igång på riktigt! Minst varje söndag kommer att spelas och vi kan även tänka oss att lägga till torsdagar. Mer information kommer att komma upp när vi vet lite hur det blir.

Vi vill rikta ett stort grattis till "koalabjörn" som vann kvällens home game. Han tog med sig den gigantiska summan 27,5 dollar med sig in på kontot och han kommer förmodligen spendera de pengarna på en resa till Bahamas, då får han förmodligen lite fickpengar också. Grattis även till Crazybobo85 och lukaszkrzi som plockade hem andra- och tredjeplatsen! Givetvis bubblade Zydes...

Följ oss här på Pokerlabbet.se för mer spännande nyheter och annat smått och gott! :)