World Series of Poker 2017 MAIN EVENT


Äntligen startar höjdpunkten från WSOP som vi alla väntat på, MAIN EVENT!!! Vi har redan sett dag 1A och 1B spelas och inatt får vi ta del av den sista startdagen. För er som vill se eventet live så hittar ni streamen på www.Pokergo.com, för en månad kostar det 10 dollar vilket är absolut värt när Main Event dragit igång. Extremt bra coverage i år där vi får live från första dagen. Tidigare har det varit att ESPN täckt eventet från dag 3/4 vilket har gjort att vi förlorat mycket sevärda moment. För er som inte har möjligheten att titta live så finns det definitivt fler alternativ! Pokernews.com täcker allting även dem live med handuppdateringar, chip updates, intervjuer och mycket mer! Även de första dagarna har kommit upp på Youtube och jag länkar till de första "partsen" här nedan.

Vi på Pokerlabbet ska försöka hålla er uppdaterade varje dag nu framöver hur det går hela vägen fram tills vinnaren koras. I år är det ju nämligen så att man skippat November Nine, så vi kommer alltså att få se vinnaren korad redan i Juli! Detta är något som jag personligen uppskattar och även många många spelare från proffsscenen. Allt momentum ligger kvar hos spelarna och man slipper ha ett uppehåll på flera månader.

DAG 1A