Daniel Negreanu lyckas inte plocka hem förstaplatsen i WSOP #9 $10,000 Hi-Lo 8 or better - Abe Mosse

Återigen var Negreanu nära att plocka hem ytterligare ett armband men föll tyvärr på målsnöret. Istället såg vi Abe Mosseri ta hem titeln och $388,795 medan Negreanu fick "nöja" sig med $240,290. Mosseri erkände dock att även om han hade en stor chip lead så kunde det ha slutat hur som helst, det skulle handla om den som fick bäst kort och i detta event var det han som hade den turen.

Det ryktas även om att Doyle Brunson gästade railen och höll på Negreanu, och det kan ha varit sjusiffriga ($) prop bets under turneringen för Mosseri. När han fick frågan om vad han skulle göra efter turneringen så svarade han kvickt att han skulle tillbaka till "Bobby's Room" för cash games och efter det var det mer turneringar som gällde. Detta var hans andra armband och det senaste han vann var år 2009 när han plockade hem $2,500 2-7 Triple Draw eventet.

Negreanu har medgett att han har ett stort självförtroende för årets WSOP och han har arbetat mycket hårt med sitt spel. Redan efter bara en veckas WSOP-spel har han faktiskt hunnit med att komma till finalbord i två events. Under de 8 dagarna som WSOP pågått har han även knytit ihop markerpåsen 7/8 gånger, vilket innebär att han i princip varje dag gått vidare i en turnering.

"Med denna run i kroppen så känner jag att det kommer bli ett grymt WSOP och förhoppningsvis en bra chans på WSOP Player of The Year. Nu kör vi"

1. Abe Mosseri/ United States $388,795

2. Daniel Negreanu/ Canada $240,290

3. Yarron Bendor/ United States $166,895

4. Fabrice Soulier/ France $118,340

5. Ilya Dyment/ United States $85,702

6. Ray Dehkharghani/ United States $63,419

7. Anthony Zinno/ United States $47,975

8. Mike Matusow/United States $37,120

9. John Monnette/ United States $29,391